Valjevo, Karadjordjeva 13; Tel: 014 292 260; 014 292 262; 064 83 83 889

Laboratorija Dialab – Poliklinika Dr Mirković je privatna zdravstvena ustanova i čine je specijalističke ordinacije za neurologiju i psihijatriju, ginekologiju i internu medicinu. Polikliniku Dr Mirković je osnovao 6. maja 2004. godine Dr Miroslav Mirković neuropshijatar.

Brzo i precizno postavljanje dijagnoze i uspostavljanje optimalne terapije postiže se konsultacijama sa stručnjacima iz raznih oblasti medicine. U poliklinici Dr Mirković rade istaknuti stručnjaci, specijalisti i subspecijalisti, profesori univerziteta i medicinske sestre koji su potpuno posvećene svojoj profesiji i brinu o svojim pacijentima. Posebnu pažnju posvećujemo tome da svi naši pacijenti budu pažljivo saslušani i detaljno informisani o problemima zbog kojih su se javili. Koristimo najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti.

 

Udruživanjem poliklinike Dr Mirković sa laboratorijom Dialab omogućeno je da se na jednom mestu uz medicinske preglede mogu obaviti i kompletne laboratorijske analize. Kvaliet laboratorijske usluge garantovan je dugogodišnjim uspešnim radom laboratorije Dialab u Beogradu.

Close Menu